OM WORKSHOPFACILITATORERNE

Helle øbo

HELLE ØBO

Administrerende direktør for den sociale NGO AskovFonden

EMAIL

hoep@askovfonden.dk

About the workshop

RELATIONELLE INDSATSER KAN OG SKAL MÅLES – OG DET GØR VI I ASKOVFONDEN!

Hvad er erfaringen, forudsætningen og potentialet for at udvikle fremtidens velfærd? Hvad er NGO’ens rolle som forandringskatalysator for den relationelle velfærdsmodel. Og hvad er effekten af relationelle indsatser?

I AskovFonden har vi altid brugt relationen som bærende forandringskomponent. Som led i dette arbejde, tager vi afsæt i de mennesker det handler om – vi lytter til dem, involverer dem, og korrigerer vores indsatser, når de ikke virker efter hensigten. Det kan vi kun gøre, fordi vi i 20 år har målt på de forandringer vores sociale indsatser skaber. Vi måler og dokumenterer effekten af alle vores relationelle indsatser, og har i dag akkumuleret værdifuld viden om, hvad der skal til for at skabe varige forandringer for vores brugere.

Helle Øbo er administrerende direktør for den sociale NGO AskovFonden, som har 6 afdelinger med 6 forskellige specialområder. Hun har gennem 20 år arbejdet med social inklusion. I særlig grad er hun optaget af socialt bæredygtighed, relationel velfærd og dokumentation.

Helle Øbo præsenterer den relationelle velfærdsmodel i praksis, baseret på 70 års dokumenteret socialt arbejde.

Herunder en præsentation af vores effekt- og evalueringsværktøjer AIM og FIT.

I workshoppen vil Helle Øbo tage udgangspunkt i AskovFondens arbejde, når hun beder deltagerne om at forholde sig til konkrete dilemmaer i forbindelse med måling og effekter af de relationelle indsatser.

Workshoppen finder sted torsdag d. 23 juni kl. 10:00 – 11:00

Start typing and press Enter to search