Keynotes

 • Jody Hoffer Gittell
  Jody Hoffer Gittell

  Jody Hoffer Gittell er professor of Management på Brandeis University’s Heller School for Social Policy and Management, og co-founder og bestyrelsesmedlem i ’The Relational Coordination Collaborative’. Hun har udviklet teorien om Relationel Koordinering, hvor koordinerende indsatser er med til at sikre mest effektiviseret arbejde mellem frontlinjearbejdere, deres kunder og deres ledere gennem relationer med fælles mål, delt viden og gensidig respekt understøttet af hyppige, rettidige, nøjagtige, problem-øsning af kommunikation.

 • Jacob Brix Lektor i innovation og organisatorisk læring ved Aalborg Universitet
 • Nanna Møller Mortensen Offentlig ErhvervsPhDstipendiat ved Aalborg Kommunes Ældre- Handicapforvaltning og Aalborg Universitet
 • Kristin Birkeland Medstifter af Sager der Samler

  Kristin Birkeland fortæller om, hvordan Sager der Samler i Aarhus skaber ”utæmmede” borgere, som er hverdagsaktivister og samfundsentreprenører. At være utæmmet betyder ikke, at man er vild og gal og ustyrlig. Det betyder, at man er et menneske, der bare går i gang med at handle lige der, hvor man er, fordi man tror på, at man selv kan ”finde føde” og ”træde nye stier”, når det behøves. Vores egen evne til at finde nye løsninger, er nemlig helt nødvendig. Den er nødvendig fordi, den kan forny demokratiet og bringe følelsen af at være medskaber af samfundet tilbage til hverdagslivet. Den er nødvendig fordi vi har brug for nye fællesskaber, som vokser frem nedefra og ikke er afhængige af institutionelle tilbud og professionel facilitering. Og den er nødvendig fordi, vi alle er eksperter i vores egne liv, og når vi handler, skaber vi løsninger, der kan vise nye veje til håndteringen af store samfundsudfordringer.

 • Birgit Valla Psykolog

  Jeg er utdannet psykolog fra Norges Teknisk- og Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) og er spesialist i klinisk psykologi (barn og ungdom). Jeg har hatt en interesse for tilbakemeldinger gjennom hele min karriere, og undervist i Feedback Informerte Tjenester (FIT) siden 2006. Jeg har også lang erfaring med å holde foredrag og undervisning på konferanser og seminarer innen psykisk helsefeltet. Fra jeg var ferdig utdannet i 2005 jobbet jeg de første fem årene i spesialisthelsetjenesten, deretter i kommunen. Frem til september 2019 var jeg leder av Stangehjelpa i Stange kommune, en tjeneste som er bygget opp på bakgrunn av tilbakemeldinger.

  Jeg har skrevet artikler, kronikker og avisinnlegg. Boken Videre – Hvordan psykiske helsetjenester kan bli bedre kom ut i 2014. Denne kom ut på engelsk (i samarbeid med David Prescott) i 2019 under tittelen Beyond Best Practice – How Mental Health Services Can Be Better.

 • Carsten Hornstrup Direktør og managing partner Cand.Scient.Pol//MSc//ph.d
 • Hilary Cottam Innovatør og social entreprenør

  Hilary Cottam har fået stor anerkendelse for sit arbejde med social innovation og entrepenørskab, som blandt andet modtog prisen som årets designer 2005 i Storbritannien. Derudover er hun også ophavskvinde til begrebet om Relationel Velfærd. Hilary Cottam vil være keynote speaker på årets konference.

  Oplægget kommer til at foregå på en online forbindelse.

Start typing and press Enter to search