RELATIONEL VELFÆRD | RELASJONELL VELFERD

Nordisk Konference

1.-3. juni 2022 i Trondheim, Norge

Programmet er under udvikling/utvikling.

Se det foreløbige program for Relationel Velfærd 2022.
Se det foreløpige programmet for Relasjonell Velferd 2022

 

Norsk oversettelse nedenfor

Vær med når den 7. konference om relationel velfærd finder sted.

Bliv klogere på, hvad nyeste forskning fortæller om relationel velfærd, lad dig inspirere af de bedste eksempler og mød ambitiøse velfærdsmedarbejdere og -ledere samt forskere og inspiratorer fra hele Norden.

I løbet af konferencens tre inspirerende dage får du:

  • Nyeste viden og forskning fra ind- og udland om rammer og muligheder for relationel velfærd
  • Inspirerende cases og værktøjer til at udvikle relationsbårne løsninger på aktuelle velfærdsudfordringer
  • Stærkt netværk blandt internationale og nordiske forskere, eksperter, undervisere, ledere, konsulenter og velfærdspraktikere – blandt andet over eksklusiv middag på dag 2

Se allerede nu, hvem konferencens først offentliggjorte keynote speakers er. Programmet falder hele tiden mere på plads og offentliggøres løbende – så hold øje og køb billet, mens der stadig er nogle at få.

Medværterne CRECEA og Trondheim Kommune står sammen med Norwegian University of Science and Technology og Lent bag konferencen, der ønsker at udbrede kendskab og inspiration til nye måder at udvikle velfærd på. Borgernes relationer er i centrum. Formålet er at finde bedre og mere bæredygtige veje til at løse komplekse udfordringer og skabe sociale forandringer med afsæt i arbejdet med borgeres og velfærdsprofessionelles relationer og trivsel.

__________

Bli med oss når den 7. konferansen om relasjonell velferd finner sted.

Lær mer om hva den nyeste forskningen forteller deg om relasjonell velferd, la deg inspirere av de beste eksemplene og møt ambisiøse velferdsarbeidere og ledere, samt forskere og få inspirasjon fra hele Norden.

I løpet av konferansens tre inspirerende dager får du:

  • Nyeste kunnskap og forskning fra inn- og utland om rammer og muligheter for relasjonell velferd
  • Inspirerende eksempler og verktøy for å utvikle relasjonsbaserte løsninger på dagens velferdsutfordringer
  • Sterkt nettverk blant internasjonale og nordiske forskere, eksperter, undervisere, ledere, konsulenter og velferdpraktikere – blant annet over en eksklusiv middag på dag 2

Se hvem konferansens foredragsholdere er. Programmet faller stadig på plass og publiseres fortløpende – så hold øye med og kjøp en billett mens det fortsatt er noen å få.

Medarrangørene CRECEA og Trondheim kommune står sammen med NTNU og Lent bak konferansen, som ønsker å spre kunnskap og inspirasjon til nye måter å utvikle velferd på. Borgernes relasjoner er kjernen i dette arbeidet. Målet er å finne bedre og mer bærekraftige måter å løse komplekse utfordringer på og skape sosiale forandringer på basert på arbeidet med relasjoner og livskvalitet for borgere og velferdsprofesjonelle.

Partnere

Trondheim Kommune

Trondheim Kommune

Trondheim kommune er en kommune i Norge, som har været meget aktiv inde for forskning og arbejde med relationel velfærd og relationel kapacitet.

NTNU

NTNU

NTNU er et internationalt orienteret universitet med hovedkvarter i Trondheim og campus i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har den vigtigste teknisk-naturvidenskabelige profil, en række erhvervsuddannelser og en stor akademisk bredde, der også inkluderer humaniora, samfundsvidenskab, økonomi, medicin, sundhedsvidenskab, uddannelsesvidenskab, arkitektur, iværksætteri, kunst og kunstneriske aktiviteter.

CRECEA A/S

CRECEA A/S

CRECEA A/S er autoriseret arbejdsmiljørådgiver i Danmark og rådgiver inden for arbejdsmiljø, trivsel og sundhed. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø giver trivsel, arbejdsglæde og en bedre bundlinje. Hos CRECEA er mennesket i centrum.

LENT

LENT

Lent er Norges største professionelle miljø inden for styrkebaseret processtyring og udviklingsarbejde. Vi er et kompetencemiljø, der består af undervisere, sociologer, psykologer og kaospiloter. I de sidste 15 år har vi hjulpet både offentlige og private organisationer med kurser / uddannelse, vejledning, lederudviklingsprogrammer, tilrettelæggelse og anden facilitation til læring og samarbejde.

Start typing and press Enter to search