RELATIONEL VELFÆRD

Nordisk Konference

Du kan læse mere om konferencen 2021 på siden her.

Her på siden vil du løbende finde information om konferencen.

Vi har fornøjelsen at invitere dig, dine kollegaer og relationelt nysgerrige praktikere og humanvidenskabsfolk til vores 6. Nordiske Konference. I år vil vi videreudvikle de tidligere års fokus: Når borgeren viser vej.

Hvad kan du forvente på konferencen?

Konferencens mål er, at deltagerne i gennem samarbejde og kendskab til aktuel viden, tiltag og metoder, får værktøjer til at kunne udvikle løsninger til aktuelle velfærdsudfordringer i netop disse relationer. Løsninger, der vil inspirere til at iværksætte nye tiltag og initiativer rundt omkring i organisationerne. Keynotes og workshops vil være af højeste forskningsbaserede og faglige kaliber. Internationale – såvel som danske – profilerede forskere, eksperter, undervisere, ledere, konsulenter samt andre velfærdspraktikere udbyder keynotes og workshops med stor faglig klangbund. Vi kombinerer viden og praksis gennem alle oplæg, hvor workshopholderne inviterer egne kunder med på gulvet. Du får hermed del i en større mangfoldighed af de relationelle velfærdsfortællinger, som konstituerer sig rundt omkring i landets kommuner, organisationer og institutioner.

Programmet i 2021 inkluderer; præsentation og diskussion af relevante nordiske og internationale forskningsresultater, workshops hvor praktikere og ledere udforsker måder at udvikle organisatorisk kapacitet; og en ekstensiv sondering af praktiske cases, som tager sit udspring i den virkelige verden.

Der vil også være et hold af keynote oplægsholdere, hvor hver enkelt kort præsenterer et fokuseret emne, som har til formål stimulere en dialog med konferencedeltagerne.

For at konferencedeltagerne kan danne sig et overblik over mulighederne på konferencen, vil der i år også være Poster Sessions, hvor de, som skal afholde workshops, får muligheden for at give smagsprøver af de emner og aktiviteter, som de vil gennemgå via deres workshop.

… eller Bliv kontaktet for at høre,
om konferencen kunne være noget for dig 

Du kan også ringe på + 45 70 60 50 97

Vores partnere:

Kristiansand kommune

Kristiansand kommune

Kristiansand kommune har 111 450 indbyggere, og ca 9000 ansatte. Kristiansand er optaget af at være en inkluderende, udadvendt og innovativ kommune. Udviklingen skal være kunstskabsbaseret og skal ske i dialog og sammenskabning med kommunens indbyggere.

COK

COK

COK – Center for Offentlig Kompetenceudvikling er en forening ejet af de danske kommuner. Som læringspartner understøtter vi kommunal udvikling og de aktuelle velfærdsreformer gennem praksisnær kompetenceudvikling for alle kommunale politikere, ledere og medarbejdere.

Trondheim Kommune

Trondheim Kommune

Trondheim kommune er en kommune i Norge, som har været meget aktiv inde for forskning og arbejde med relationel velfærd og relationel kapacitet.

Sentralen

Sentralen

Sentralen for Relationel Velfærd ønsker at samle beboere, forskere og praksis, så vi kan finde forskellige veje til et godt liv. Sammen skal vi undersøge, hvordan morgendagens velfærdssamfund kan formes. Fundamentet er lagt i Universitetets kommunale samarbejde, FNs bæredygtige udviklingsmål og i Trondheim Kommunes nye strategi for stærke børnesamfund, Stein, saks, papir, skabt sammen med forskere, praktikere og en stor befolkning.

NTNU

NTNU

NTNU er et internationalt orienteret universitet med hovedkvarter i Trondheim og campus i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har den vigtigste teknisk-naturvidenskabelige profil, en række erhvervsuddannelser og en stor akademisk bredde, der også inkluderer humaniora, samfundsvidenskab, økonomi, medicin, sundhedsvidenskab, uddannelsesvidenskab, arkitektur, iværksætteri, kunst og kunstneriske aktiviteter.

IML

IML

IML - Institute for Medskapende Ledelse AS er et konsulentfirma, der tilbyder processkonsulenttjenester til private og offentlige virksomheder. IML ønsker at være en partner for organisationer og grupper, ledere og medarbejdere, der søger udvikling og forandring.

LENT

LENT

Lent er Norges største professionelle miljø inden for styrkebaseret processtyring og udviklingsarbejde. Vi er et kompetencemiljø, der består af undervisere, sociologer, psykologer og kaospiloter. I de sidste 15 år har vi hjulpet både offentlige og private organisationer med kurser / uddannelse, vejledning, lederudviklingsprogrammer, tilrettelæggelse og anden facilitation til læring og samarbejde.

Ophavsmænd og kvinder:

Joint Action Analytics

Joint Action Analytics

Joint Action Analytics hjælper virksomheder med at blive bedre til at samarbejde på tværs. Det er et kendt problem, at når opgaver kræver et tværgående samarbejde, så øges kompleksiteten i løsningen. Joint Action Analytics har i flere år hjulpet virksomheder til at arbejde metodisk og analytisk med de udfordringer, som går på tværs af deres organisation.

Start typing and press Enter to search