RELATIONEL VELFÆRD

Nordisk Konference

Sammen skaber vi en tryg konference sammen, så vi kan skabe oplevelser sammen og styrke vores netværk. Vi må indrette os efter nye restriktioner, og du kan her på siden læse om, hvad du kan forvente af konferencen 2021.

Du kan læse programmet for konferencen 2021 på siden her, mens du finder keynotes her og kan læse om de forskellige workshops her.

Her på siden kan du læse om, hvad du som deltager kan forvente og om årets tema.

Vi har fornøjelsen at invitere dig, dine kollegaer og relationelt nysgerrige praktikere og humanvidenskabsfolk til vores 6. Nordiske Konference. I år vil vi videreudvikle de tidligere års fokus: Når borgeren viser vej.

Hvad kan du forvente på konferencen?

Konferencens mål er, at deltagerne i gennem samarbejde og kendskab til aktuel viden, tiltag og metoder, får værktøjer til at kunne udvikle løsninger til aktuelle velfærdsudfordringer i netop disse relationer. Løsninger, der vil inspirere til at iværksætte nye tiltag og initiativer rundt omkring i organisationerne. Keynotes og workshops vil være af højeste forskningsbaserede og faglige kaliber. Internationale – såvel som danske – profilerede forskere, eksperter, undervisere, ledere, konsulenter samt andre velfærdspraktikere udbyder keynotes og workshops med stor faglig klangbund. Vi kombinerer viden og praksis gennem alle oplæg, hvor workshopholderne inviterer egne kunder med på gulvet. Du får hermed del i en større mangfoldighed af de relationelle velfærdsfortællinger, som konstituerer sig rundt omkring i landets kommuner, organisationer og institutioner.

En tryg konference

Restriktioner skal ikke afholde os fra at afvikle konferencen i år. Nu gør vi det bare på de præmisser, vi ved vi kan regne med og så løfter vi ambitionerne samtidigt.

Vi flytter derfor konferencen online på de annoncerede dage den 26.-28. maj 2021 og i tillæg hertil laver vi tre ekstra dage i efteråret, som er gratis for dig som deltager på konferencen at deltage i.

Konferencens format ændres, så det passer bedre til et online format, så der fortsat er plads til spændende keynotes samt forskellige fagligt, engagerende workshops med plads til dialog og netværk. Du kan læse mere om det tilpassede program her.

Programmet i 2021 inkluderer

Præsentation og diskussion af relevante nordiske og internationale forskningsresultater, workshops hvor praktikere og ledere udforsker måder at udvikle organisatorisk kapacitet; og en ekstensiv sondering af praktiske cases, som tager sit udspring i den virkelige verden.

Der vil også være et hold af keynote oplægsholdere, hvor hver enkelt kort præsenterer et fokuseret emne, som har til formål stimulere en dialog med konferencedeltagerne.

For at konferencedeltagerne kan danne sig et overblik over mulighederne på konferencen, vil der i år også være Poster Sessions, hvor de, som skal afholde workshops, får muligheden for at give smagsprøver af de emner og aktiviteter, som de vil gennemgå via deres workshop.

Programmet i 2021 inkluderer Du kan læse om de forskellige keynotes og workshops under fanen Program

… eller Bliv kontaktet for at høre,
om konferencen kunne være noget for dig 

  Du kan også ringe på + 60 13 64 38

  Vores partnere:

  Kristiansand kommune

  Kristiansand kommune

  Kristiansand kommune har 111 450 indbyggere, og ca 9000 ansatte. Kristiansand er optaget af at være en inkluderende, udadvendt og innovativ kommune. Udviklingen skal være kunstskabsbaseret og skal ske i dialog og sammenskabning med kommunens indbyggere.

  Komponent

  Komponent

  COK, KLK og KL Ledelsespolitik er blevet til Komponent – Kommunernes Udviklingscenter. Vi tilbyder rådgivning, kompetenceudvikling og efteruddannelse, og vi understøtter kommunernes udvikling – både på det ledelsesmæssige, politiske og faglige niveau på alle velfærdsområderne.

  Trondheim Kommune

  Trondheim Kommune

  Trondheim kommune er en kommune i Norge, som har været meget aktiv inde for forskning og arbejde med relationel velfærd og relationel kapacitet.

  Sentralen

  Sentralen

  Sentralen for Relationel Velfærd ønsker at samle beboere, forskere og praksis, så vi kan finde forskellige veje til et godt liv. Sammen skal vi undersøge, hvordan morgendagens velfærdssamfund kan formes. Fundamentet er lagt i Universitetets kommunale samarbejde, FNs bæredygtige udviklingsmål og i Trondheim Kommunes nye strategi for stærke børnesamfund, Stein, saks, papir, skabt sammen med forskere, praktikere og en stor befolkning.

  NTNU

  NTNU

  NTNU er et internationalt orienteret universitet med hovedkvarter i Trondheim og campus i Ålesund og Gjøvik.

  NTNU har den vigtigste teknisk-naturvidenskabelige profil, en række erhvervsuddannelser og en stor akademisk bredde, der også inkluderer humaniora, samfundsvidenskab, økonomi, medicin, sundhedsvidenskab, uddannelsesvidenskab, arkitektur, iværksætteri, kunst og kunstneriske aktiviteter.

  IML

  IML

  IML - Institute for Medskapende Ledelse AS er et konsulentfirma, der tilbyder processkonsulenttjenester til private og offentlige virksomheder. IML ønsker at være en partner for organisationer og grupper, ledere og medarbejdere, der søger udvikling og forandring.

  LENT

  LENT

  Lent er Norges største professionelle miljø inden for styrkebaseret processtyring og udviklingsarbejde. Vi er et kompetencemiljø, der består af undervisere, sociologer, psykologer og kaospiloter. I de sidste 15 år har vi hjulpet både offentlige og private organisationer med kurser / uddannelse, vejledning, lederudviklingsprogrammer, tilrettelæggelse og anden facilitation til læring og samarbejde.

  Ophavsmænd og kvinder:

  Joint Action Analytics

  Joint Action Analytics

  Joint Action Analytics hjælper virksomheder med at blive bedre til at samarbejde på tværs. Det er et kendt problem, at når opgaver kræver et tværgående samarbejde, så øges kompleksiteten i løsningen. Joint Action Analytics har i flere år hjulpet virksomheder til at arbejde metodisk og analytisk med de udfordringer, som går på tværs af deres organisation.

  Start typing and press Enter to search