Om workshopfacilitatorerne

relationel koordinering

Carsten Hornstrup

Direktør joint action

Email:

carsten@joint-action.dk

ann

Ann Christina-Dahlgaard

Virksomhedsleder Varde Kommune

Email:

ancd@varde.dk

Om workshoppen

Strategisk HR & Relationel Koordinering v/Carsten Hornstrup og Ann-Christina Dahlgaard
I Varde Kommune er det hidtil største og mest ambitiøse projekt med fokus på at udvikle Relationel Koordinering gennemført. Her har 50 ledere og 675 medarbejdere deltaget og gennemført projektet, der har bidraget til at øge den Relationelle Koordinering med hele 30%.

Til denne workshop præsenterer Ann-Christina Dahlgaard, virksomhedsleder for plejecentrene Lyngparken, Ansager og Sognelunden i Varde Kommune og Carsten Hornstrup, partner og chefkonsulent i joint action, hvordan projektets resultater først og fremmest bygger på en samlet ledelsesindsats. De fortæller om, hvordan en samlet indsat fra alle ledere, fra teamlederne, virksomhedslederne, cheferne og direktøren kan skabe fundamentet for, understøtte og styrke det tværgående samarbejde – og hvilke konkrete tiltag projektet bygger på.

Til workshoppen præsenterer Carsten og Ann-Christina helt nye koblinger mellem Strategisk HR & Relationel Koordinering, og hvordan det netop er disse nye koblinger, der åbner op for ikke bare en styrkelse af det tværgående samarbejde, men også for en helt ny og central funktion for HR. Få del i resultaterne fra Varde kommune og høre mere om, hvordan og hvorfor disse nye koblinger kan gøre HR til noget, der kan måles på bundlinjen

Workshoppen finder sted torsdag d. 23. juni kl. 10:00 – 11:00

Start typing and press Enter to search