Carsten HornstrupDirektør og managing partner Cand.Scient.Pol//MSc//ph.d

Carsten har en ph.d med fokus på at udvikle forandringskapacitet i offentlige organisationer. Dette giver ham en stærk forskningsprofil, der rammer direkte ind i det felt, som joint action ønsker at sætte fokus på. Han arbejder med en bred vifte at strategiske forsknings- og udviklingsprojekter, der har fokus på hvordan man kan udvikle organisationer, der formår at håndtere de komplekse udfordringer de fleste organisationer står med.

Carsten er en erfaren leder, konsulent, underviser og forsker med mange års erfaring fra private og offentlige organisationer. Carsten har mere end 20 års erfaring inden for konsulent branchen, hvor han indtil nu har haft sit eget firma Hornstrup & Partners.

Han arbejder med fokus på at udvikle ny ledelsesmæssig og organisatorisk praksis gennem forskning, udvikling og innovation, i et tæt samarbejde med både praktikere og forskere. Han er forfatter til en række bøger og artikler om ledelse og organisationsudvikling. Det gælder bl.a. den kendte og anerkendte bog “Systemisk ledelse – den refleksive praktiker” og den nyeste bog, der bygger på hans ph.d. projekt om forandringsledelse: “Stratetisk relationel ledelse – systemisk ledelse af forandringer”. Han seneste bog: ”Ledelse af relationel koordinering” udkom maj 2015. Du kan læse et uddrag af bogen her.

Ud over at være ph.d i forandringsledelse har Carsten en baggrund som Cand. Scient. Pol. fra Aarhus Universitet og han har en MSc i Systemic Leadership & Organization Development fra University of Bedfordshire, UK.

 

Start typing and press Enter to search