OM WORKSHOPFACILITATORERNE

kit

Kit Borup

Familiechef i Mariagerfjord Kommune

EMAIL:

KIBOR@MARIAGERFJORD.DK

LET DIALOG I EN RELATIONEL VELFÆRDSKONTEKST

Johan Bitsch Nielsen

CEO, DITMER A/S

EMAIL:

JBN@DITMER.DK

OM WORKSHOPPEN

Digital relationel velfærd: Nye muligheder for dialog

Kit Borup, familiechef i Mariagerfjord Kommune fortæller om erfaringerne fra tre kommuner med brugen af digital dialog til inddragelse af forældre og unge i arbejdet med deres udfordringer.

Ofte er der mange fagpersoner omkring en familie og det kan være vanskeligt og tidskrævende at sikre at alle trækker samme vej sammen med forældrene – på samme tid.

Den digitale løsning LetDialog, som Mariagerfjord Kommune har skabt sammen med Frederikshavn og Vesthimmerland Kommuner samt digitaliseringshuset Ditmer i Aarhus, åbner for nye muligheder for at etablere dialoger direkte mellem forældre, børn og fagpersoner og dermed skabe en involvering, så løsninger og problematikker bliver noget, man taler og arbejder sammen om .

Digitaliseringen styrker relationen og dialogen mellem både forældre, medarbejdere og barnet, fordi det er så let for alle parter at bruge.

Om oplægsholderne:

Kit Borup er familiechef i mere end 10 år og har desuden i mange år arbejdet som chef på velfærdsområdet både indenfor ældre, handicap og børneområdet. Kit har en baggrund som sygeplejerske og har siden suppleret med diplomuddannelse i ledelse, master i jura og er uddannet cand.scient.soc.

Johan Bitsch Nielsen har som en del af digitaliseringshuset ditmer a/s i Aarhus arbejdet med digitalisering af den offentlige sektor i mere end 12 år. Johan er optaget af, hvordan en relationel og dialogbaseret tilgang til velfærdsudvikling kan møde den omfattende digitalisering, så mennesker trives med det.

Workshoppen finder sted torsdag d. 23 juni kl. 10:00 – 11:00

Start typing and press Enter to search