Om workshopfacilitatorerne

relationel psykologi – workshop

Jonas Norgaard

Institut for Relationel Psykologi

Telefon:

61788616

Email:

jonas@nol.dk

relationel psykologi – workshop

Lars Hartvig Andersen

Adm. Direktør Elfac A/S

Email:

lha@elfac.dk

rachel

Rachel Bouzaglo

Leder i den integrerede daginstitution Hulahophuset

Email:

Bm86@buf.kk.dk

Om workshoppen

Ledelse – funderet i et menneskesyn.

Hos Institut for Relationspsykologi arbejder vi med at udvikle – og undervise i tilgange til Relationel ledelse og har derfor med stor nysgerrighed undersøgt, hvad der kendetegner ledelsesstilen på virksomheder med særlige historier og resultater.

Vi har udvalgt to vidt forskellige arbejdspladser, der begge er drevet af visioner, ligesom de viser ekstraordinære resultater. Den ene en mellemstor produktionsvirksomhed i Silkeborg, den anden en integreret kommunal daginstitution på Nørrebro.

På trods af arbejdspladsernes indlysende forskellighed, kan der udtrækkes nogle fællestræk, som kan lede os på sporet af årsagen til deres trivsel og vækst:
• Decentralisering af ansvar og beslutningsmagt
• Stærke visioner og markant social bevidsthed
• Ansvar, logik og gennemsigtighed
• Relationelt mod
Når vi dykker ned i disse særlige karakteristika vil det blive tydeligt, at de udspringer fra det samme grundlæggende fundament: Det handler om menneskesynet, der som et bevidst og retningsangivende pejlemærke, navigerer arbejdspladsernes dagligdag, beslutninger og værdier.
På denne workshop vil vi – sammen med arbejdspladsernes ledelse – gennemgå og undersøge deres særlige træk og gå dybere ind i dialogen om et menneskesyn, som fundamentet for ledelsen af en arbejdsplads.

Workshoppen finder sted onsdag d. 22 juni kl. 17:00 – 18:00

Start typing and press Enter to search